Skip to content
Kringler GjestegårdKringler GjestegårdKringler Gjestegård
  • Konferanser
  • Overnatting
  • Selskaper
  • Kringler gårdsmat
    • Oppskrifter
  • Gårdsbryggeriet
  • Nettbutikk
    • Månedens tilbud
    • Matkasser
    • Storfe
    • Svin
    • Grønnsaker
    • Bryggeriet
  • Om oss
    • Kjøpsvilkår og betingelser
    • Personvernerklæring
  • kr 0.00

    Handlekurv

    Du har ingen produkter i handlekurven.

    Gå til nettbutikk
  • Innlogging / Registrer

Flere oppskrifter fra kokkene

Tilbehør til pølser

Det er ikke alltid like lett å tenke ut nytt tilbehør man kan servere ved siden av pølser, så vi...

Lapskaus med lettsaltet svin kokekjøtt

Ingredienser Beregnet for 4 personer. 1 pakke lettsaltet svin kokekjøtt 1 kg poteter Gulrøtter Purreløk Sellerirot kålrot Evt. kål og...

Svin indre med soppsaus

Svin indre er et magert stykke som gjør at det er mindre smak i kjøttet. Det gjør seg utmerket når...

Bresert oksenakke

Oksenakke er et smaksrikt og veldig anvendelig kjøttstykke....

Kremet tomatsaus

En god saus som passer perfekt til svin. ...

Oksekraft

Hvordan bruke oksekraft. ...

Svinekam med paprikasaus

Tradisjonsmat hele året. ...

Flesk og dupp

Rimelig og smakfult....

Ta kontakt med oss, så kan vi sammen finne den beste løsningen for ditt arrangement

63 99 37 00 | post@kringler.no

Ta kontakt med oss, så kan vi sammen finne den beste løsningen for ditt arrangement

63 99 37 00 | post@kringler.no

Kringler

Gjestegård

2032 Maura | Telefon: 63 99 37 00 | post@kringler.no

Her finner du oss på Google maps

Kringler
Gjestegård

2032 Maura | Telefon: 63 99 37 00 | post@kringler.no

Her finner du oss på Google maps

  • Konferanser
  • Overnatting
  • Selskaper
  • Kringler gårdsmat
    • Oppskrifter
  • Gårdsbryggeriet
  • Nettbutikk
  • Om oss
    • Kjøpsvilkår og betingelser
    • Personvernerklæring

Innlogging

Mistet passordet ditt?

Ved å bruke nettsidene våre samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.
Accept