I august 2015 fikk Kringler endelig eget Gårdsbryggeri, en prosess som har pågått i flere år. Det ble levert fra Østeriske Flecks. Selve bryggeriet har kapasitet til å brygge batcher på 500 liter, og med en lagerkapasitet på 4000 liter. På Kringler Gårdsbryggeri er kvaliteten og nærheten til råvarene med gjennom hele prosessen. Med fokus på detaljer og godt håndverk videreføres verdiene som Kringler Gjestegård er bygget på.

Ølet er håndbrygget slik at hvert brygg får sin karakteristiske smak. Ølet er upasteurisert og ufiltrert. Kringler Gårdsbryggeriet produserer fire typer øl, både under- og overgjæret. Vi selger fra utsalgsstedet på Stabburet, og som gjest på Kringler kan du nyte produktene i låven.

Gårdspils

Kringlers signaturøl! Ølet er friskt med lett bitterhet, og har god smak av humle. Pils passer til kjøttretter, grillmat og kraftige supper.

Innhold

Alk. 4.7% vol.

Vann

Maltbygg

Humle og gjær

Ale

Ølet er lett søtlig med smak av aroma-humle og bygg. Ale passer godt til kylling og svin.

Innhold

Alk. 4.7% vol.

Vann

Maltbygg

Humle og gjær

IPA

Ølet har kraftig smak av humle, karamell og bitterhet. IPA passer til kraftige kjøttretter.

Innhold

Alk. 6.5% vol.

Vann

Maltbygg

Humle og gjær

Hveteøl

I tillegg til Gårdspils, IPA og ALE brygges det et fjerde øl som vil følge sesongens variasjoner og bryggemesterens humør. Hveteølet er lett og friskt med god smak av hvete og sitrus. Hveteøl passer til lett og mager mat uten for kraftige sauser.

Innhold

Alk. 4.5% vol.

Vann

Maltbygg

Hvete

Humle og gjær

Ta kontakt med oss, så kan vi sammen finne den beste løsningen for ditt arrangement

63 99 37 00 | post@kringler.no