Kringler gjestegård har 49 senger fordelt på 34 rom, og ligger bare 15 minutter fra Gardermoen. Straks du kommer inn på tunet ligger låven, som utvendig ligner låver flest, men innendørs finner du en topp moderne kurs- og konferansegård hvor vi kan ta imot inntil 90 personer. Låven har alle fasiliteter med spisesal, møtelokaler for små og store grupper og hyggelige stuer. Kringler er tilrettelagt for kurs, konferanser, ledersamlinger, gode opplevelser og ikke minst et produktivt arbeidsmiljø.

På Kringler gjestegård opplever du en unik atmosfære hvor tradisjoner møter nyskapning. Vertskapet ønsker at du som gjest skal trives og legger stor vekt på fleksibilitet og tilrettelegging til den enkelte gruppe. Vi gjør det enkelt for deg å senke skuldrene og jobbe bedre. I tillegg til låven er det møtelokaler på Stabburet og i andre etasje på Våningshuset. Driften på Gjestegården er i dag sentrert rundt konferanser og større selskaper. Vi har to minibusser som kjører og henter på Gardermoen etter avtale.

Konferanserommet

Et lyst og luftig møterom med god takhøyde og direkte utgang ut i hagen. Her går låvebrua tvers gjennom lokalet og gjør rommet særegent og spennende.

Akustikken er god, og alt ligger til rette for læring og kreative prosesser.

Kapasitet:

Klasserom:

72 personer


U-oppsett:

32 personer


Kino:

95 personer

Vognskjulet

Vognskjulet har inngang fra hallen i låven, og direkte utgang til egen terrasse og uteområder.

Takhøyden er god, og store vinduer gir rommet mye dagslys. Dette møterommet har heldekkende teppe på gulvet.

Kapasitet:

Klasserom:

35 personer


U-oppsett:

24 personer

Fjøset

Et spennende møterom, satt opp der det gamle fjøset var plassert før i tiden. Rommet har utgang til uteområdene og en egen liten terrasse. De store vindusflatene og takhøyden er med på å skape et godt miljø for gode arbeidsprosesser.

Kapasitet:

Klasserom:

16 personer


U-oppsett:

14 personer

Våningshuset

I andre etasje på Våningshuset ligger det et møterom med en fantastisk utsikt til Kringlerfossen. Her er du helt alene uten forstyrrelser. Tilhørende møterommet er det et minglerom der gruppen kan slappe av rundt et langbord, eller ta turen ut på terrassen og nyte de gode solforholdene og utsikten over tunet på Kringler Gjestegård.

Kapasitet:

Klasserom:

32 personer


U-oppsett:

22 personer

Overnatting

Eget tun nær fossen

Ønsker du å overnatte på Kringler gjestegård, kan vi tilby en god seng i et nybygd tun med fire hus. Elva Leira har et lite fossefall før den omkranser tunet som ligger 100 meter fra Låven.

Det gir en unik atmosfære og god sjelero. I dag er det 34 rom med totalt 45 senger. I tillegg kan fire personer overnatte på stabburet i fellesrom i annen etasje og med bad i første etasje. Alle rom har eget bad. Vi har ikke TV på rommene.

Ta kontakt med oss, så kan vi sammen finne den beste løsningen for ditt arrangement

63 99 37 00 | post@kringler.no