Svin indre med soppsaus

Svin indre er et magert stykke som gjør at det er mindre smak i kjøttet. Det gjør seg utmerket når man tilsetter litt fett. For eksempel å surre kjøttstykke i bacon.

Slik gjør du

Når du skal tilberede kjøttstykke kan du starte å krydre med salt og pepper, evt annet krydder du selv ønsker. Nå kan du rulle stykke i bacon og brune det i panna. For at kjøttet skal bli saftig, settes det i ovnen på 80 grader til kjernetemperaturen har nådd 72 grader.

Saus og tilbehør

Til denne retten passer det perfekt med en soppsaus. Brun løk og sopp godt i en kjele før du kremer sausen med fløte, salt og pepper.

Stek paprika, squash og løk, eller ønsket valg av grønnsaker.

Stekte potetbåter passer veldig godt til denne retten. Da kan du bruke poteter med lyst skall, krydre det med ønsket krydder, legge det på et stekebrett og steke det i ovnen på 225 grader i 20-30 min. Poteten er ferdig når de er møre. Sjekk med en gaffel.

Ved å bruke nettsidene våre samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.