Med utgangspunkt i den lokale naturen og elva Leira som svinger seg rundt gården, har vi lagt til rette for hyggelige opplevelser utendørs. I sommerhalvåret kan du hilse på geitene og kvigene våre, som beiter ved elva. På gården har vi en sandvolleyballbane til fri bruk. Vi er opptatt av at våre gjester skal ha størst mulig utbytte av oppholdet her både rent faglig, fysisk og mentalt. Vi gjør det enkelt å senke skuldrene.

Som gjest på Kringler gjestegård kan du velge mellom trening, turer, kulturelle innslag, eller forskjellige kurs. Vinkurs, malekurs, fotokurs med mer. Turer i skogen er flott både sommer og vinter. Vinterstid går vi på truger, varmer oss rundt bålet og nyter den friske og rene vinterlufta her i Romeriksåsen. Velkommen til gode turopplevelser her hos oss på Kringler Gjestegård.

Sommeraktiviteter

I umiddelbar nærhet til gården har vi Romeriksåsen som med sin skogsidyll innbyr til flotte turer. Her har vi merkede stier og du kan velge mellom turer fra 20 minutter til flere timer. Toppen Jutulen 401 moh, og er ikke lange gåturen unna. En tur opp hit blir belønnet med fantastisk utsikt over Romerikssletta. I Leira kan du prøve fiskelykken og en dukkert i elva er oppkvikkende etter dagens samling/konferanse. Har du med egen sykkel er det mange mil med skogsbilveier i Romeriksåsen. Vi låner gjerne ut kart med turforslag og refleksvester til en kveldstur.
Vinteraktiviteter

En trugetur i skogen kan være en magisk opplevelse. Vi arrangerer gjerne turer hvor vi tenner bål, og serverer godsaker vi har med oss i sekken. I området rundt Kringler er det også mange muligheter for en skitur. Løypekjørerlaget i Nannestad kjører skiløyper i bygda, og fra Bjørke Kirke kan du gå flere mil på kryss og tvers i Nannestad. Du kan også kjøre 10 min med bil til Sjonken og det flotte løypenettet i Romeriksåsen. På Åsen stadion (5 minutters kjøring med bil) er det en lysløype på 5 kilometer.
Treningsfasiliteter

I Bryggerhuset har vi et treningsrom, med alt av utstyr man trenger for å bli god og svett: tredemølle, spinningsykkel og romaskin står klart til bruk, sammen med et knebøyrack og frivekter. Dette rommet står til disposisjon til våre gjester, og det eneste du trenger er sko som ikke har vært i bruk utendørs.


I området rundt Kringler gjestegård er det også mange fine muligheter for en utendørs treningsøkt. Ta gjerne med joggesko eller sykkel, vi viser deg hvor det er fint å trene.

Aktiviteter i bryggeriet

Omvisning i bryggeriet: Bryggeren lærer dere litt om bryggeprosessen og forteller om ølet som brygges på Kringler. Underveis blir det også tid til smaking på noe av det vi har på lagertank, 1-2 typer. Omvisningen tar ca. 45 minutter.


Øl og mat: Her får dere innsikt i bryggeprosessen, og kunnskap om øl om mat. Det serveres små retter, og dere kan smake på 4-6 forskjellige typer øl. Aktiviteten tar ca. 90 minutter. Max antall i bryggeriet er 15 personer.

Ta kontakt med oss, så kan vi sammen finne den beste løsningen for ditt arrangement

63 99 37 00 | post@kringler.no